Bra helg!

Vilken bra helg det blev! :O)

Igår åkte jag till stan för att köpa födelsedagspresent till Atte. Det gick bra! Hittade det jag skulle! Medan jag strosade ensam på stan så rev Atte ner träpanelen i köket. Perfekt! Helt otroligt att han orkar när han är ensam med två barn...fast lilla H sov så det va bara ett! :O)  Stora S va tydligen jätteduktig och hjälpte till!

Sen ringde grannarna och ville komma över och kolla på melodifestivalen. Kul! Vi lagade först mat till grabbarna och medan de tittade på TV fick jag och Atte en helskön middag innan grannarna kom. Då blev det röj! De har också två grabbar och den ena är helt såld på hårdrock. Så fort de kommer hit vill han ner i studion med Atte och spela elgitarr! När han är hemma surfar han på nätet och kollar in filmsnuttar på KISS och Europe! Hi hi! Bra kille! Fast hans största idol är ATTE! :O)

Melodifelstivalen hörde vi inte mycket av men det va trevligt att dricka vin och snacka skit. Ungarna röjde och va glada! En toppenkväll!

Idag åkte vi till Naturhistoriska museet. Jag och S kollade på en rymdfilm på Cosmonova och han va jätteduktig på att ljuga när de frågade hur gammal han var!!!! Hmmm.....lite ångest sen när han sa att det va jättekul att ljuga.... Jag försökte förklara att egentligen får man ju inte göra det....hmmm.....dubbelmoral? Men va fan, man måste vara 5 år för att se filmerna på Cosmomova och han är är 4,5....jag va ju tvungen att be honom ljuga eftersom han annars gladeligen hade svarat att han va 4 år om de frågat.... Filmen va bra och han va jätteduktig och tyst hela tiden! :O)

Nu sitter vi hela familjen och kollar på film och har tänt brasa i öppna spisen. För en timme sedan startade ett spontant snöbollskrig ute på gatan. Atte var ute med båda grabbarna som hade hur kul som helst! Det var typ 10 ungar som röjde i snön. Och en massa föräldrar också. De försökte träffa mitt fönster när jag tittade ut! :O) Ha ha ha! Vi var tvungna att värma upp barnen med varm choklad och brasa!!! Mysigt!

Nä, nu ska jag också kolla in filmen!

Tuu di luu

Fredagsmys!

Mina fredagsmysiga killar

Äntligen fredag!

Idag känns det skönt med fredag. Jag är glad, Atte är glad och barnen är glada och snälla och FRISKA!!! Vågar knappt skriva det för då kommer det väl nån jäkla bacill och slår rot i dem!

I helgen skulle vi haft middagsgäster på lördagen och åka till Junibacken med andra kompisar på söndagen. Alla planer gick åt skogen. Lördagens gäster fick sitt nya kök levererat idag så de ska skruva ihop det hela dagen imorgon. Söndagsgänget blev kräksjuka...

Jaha, en hel helg oplanerad! Härligt! Hoppas en massa spontangrejer dyker upp! :O) Eller så river vi ner träpanelen i köket. Det har vi inte fått tummen ur och fixat än... Och så ska jag åka till stan-stan och köpa en födelsedagspresent till Atte imorrn. Härligt att åka till riktiga stan! Det är inte ofta!

Nu ska jag ha fredagsmys med grabbarna!

Tuu di luu

Kom på en sak!

Jag var ju ute i fredags! Vi var tre tjejer som åt god mat på Bröderna Olsson och sen drack drinkar på kvarnen. Jag drack en så SJUKT GOD drink!!!!!! Det va kaffe, Cointreau, Baileys och grädde!!!!

M   U   M   S!!!!!!!!!!

Myckat godare än Irish Coffe som jag brukar dricka när man börjar slumra till lite på krogen! Men nu har jag en ny favvo! :O)

Kompis L hade den goda nyheten att hon ÄNTLIGEN ska gifta sig!!! Och kompis J är gravid!!! Jippi!!!

Nä, nu ska jag sooooova....

Natti natti, igen!


Jag är så trött...

...men jag tror att det är för att jag får sova lite MER just nu. Nån har planerat Attes jobb fel så han är ledig men har fullt betalt! Kan det bli bättre? Han lämnar och hämtar på dagis, handlar och fixar hemma. Så jag kan sova en hel extra timme på morgonen! Lyx!!!

Han hänger nere i studion (i vår källare) ganska mycket också! Så han har lagt sång på massa nya låtar. Låter RIKTIGT bra! Kul!

Alla barn är friska (peppar peppar) så jag har ingenting att skylla på! Jag måste alltså sova för mycket...hmm...låter riktigt vuxet. Jag har alltid kunnat sova hur mycket som helst. Jag älska att sova! Ja ja...

Nä....jag e så trött att jag inte kommer på nåt att skriva....seeeeg....nu går jag och lägger mig!

Natti natti!

Första dagen.....

.....med brillorna! Shit! De grå bokstäverna på datorn har blivit svarta! He he he! Jag behövde nog brillor!

Om ca 3 minuter kommer en gammal god vän och hennes familj på middag. Har inte träffat dem sen i juni då bebis V kom! Ska bli kul att se hur stor han blivit!

Och Atte lagar supergod mat! Limekyckling och ris! Mums! Det doftar smaskens i hela huset! :O) Viktuppgång...hmmm...

Imorgon ska jag UT!!! VI ska gå på Bröderna Olsson och sen Kvarnen! Ska bli skitkul! Jag och två tjejkompisar! Kan bli hur kul som helst! :O) Atte får va hemma med grabbarna! Men på lördag lämnar vi barnen på landet hos mamma och pappa och går ut och käkar i Norrtälje. Vi kommer bli stammisar där eftersom mamma och pappa är de enda barnvakter vi har. :O) Ja ja, Norrtälje är mysigt!

Nu kommer polarna snart, bäst jag slutar!

Tuu di luu

En snabbis på lunchen :O)

Idag gick jag hem på lunchen och spelade på min bas. Jag är kär i den! :O)

Efter jobbet var jag på viktväktarna....jag hade gått upp 1,2 kg på tre veckor....tre veckor med en massa svull....så om man tänker efter så är det nog inte så farligt! Men trist...det va ju så skönt de där veckorna när jag kunde äta vad som helst utan att gå upp...nu är den tiden förbi...

Imorrn blir det knäckebröd till frukost...trist!

Men nu ska jag kolla på TV....eller spela lite på basen kanske! :O)

Tjingeling

En bra helg!

I fredags  när jag kom hem från jobbet va Blackshines gitarrist A hemma hos oss. Han brukar komma hem till oss och riffa lite nere i studion lite då och då. Han är bara 20 år men SÅ trevlig! :O) VI snackade skit, käkade middag och spelade på BASEN! Så roligt! :O) Det går riktigt bra!

I lördags kom bästisfamiljen hem till oss. Redan vid 10 kom de eftersom pappa T skulle lägga golv hemma hos dem. De va utslängda och vi räddade dem! Barnen lekte suveränt bra så jag och mamma I kunde sitta och snacka skit! Perfekt! :O) Det känns som det va alldeles för längesen vi såga, barnen är ju skuka jämt...

Senare på kvällen kom bästis L och hennes kille M  på middag. Det va SÅÅÅ trevligt! :O) Och de hade den stora nyheten att de skulle bli sambos, ÄNTLIGEN!!! Vi käkade gott och drack vin och spelade på BASEN! Ha ha ha! Jag är som ett litet barn, så fort nån kommer hem till oss ska jag visa vad jag lärt mig! Hi hi!

Nu försöker jag få lilla H att somna själv...hmmm, han ropat -MAMMA!!!! högt ungefär var 30 sekund.... Stora S har redan somnat och som tur är vaknar han inte av brorsans rop...

Atte är på Tiamat. Han skulle träffa massa skoj folk. Synd att inte jag också kunde gå.... Längtar till den 28:e. Då ska vi UT! Hoppas många följer med! :O)

Tuu di luu

Äntligen!!!

Äntligen har Atte köpt en bas till mig!!!! :O) Jag har tjatat i ett år ungefär. Han har köpt en skitsnygg svart! Jag är SÅ nöjd!

Nu har jag lärt mig ett AC/DC-riff, ett Lenny Kravitz-riff och tre riff i en Metallicalåt! Nu jäklar ska jag träna! Det känns så kul! Ha ha ha!

:O)

Nu e jag glad!

Tuu di luu

Fan, ett kilo plus...

Fan! Jag har gått upp ett kilo....det kanske låter nördigt att bry sig om ett kg men det är ju så jäkla tråkigt att gå ner dem...hmmm....jag kämpade ju hela hösten och gick ner 7,5 kg! Har aldrig gjort nåt sånt förut...så om jag ska börja gå upp nu måste jag hitta på nåt! Ett kg av 7,5 är ju massor av procent!

Ja ja....jag har ju ätit precis vad jag haft lust med de senaste typ.....10 veckorna....och 1 kg plus....ok då, det kanske inte är så farligt!!! ;O) Men det får INTE bli 2 kg!!!!

Jag kan ju inte va tjock och ha glasögon! Ha ha ha ha! Och hockeyfrilla....gissa om man hade blivit mobbat om man gått i femman! Hi hi!

Nä, nu får jag skärpa till mig. Barnen sover, Atte repar och klockan är bara 20.08. Nu ska jag kolla på min sliskiga SÅPA!!! I luuuugn och roooo....

Tuu di luu

Festen

Jag och Atte tog semester i fredags. Vi skulle på disputation kl 10, champagne kl 14 och middag kl 18. Mellan 14 och 18 skulle vi strosa omkring på stan, sätta oss på nån pub och bara ta det lugnt... Barnen skulle hämtas på dagis av mina föräldrar som skulle stanna natten lång medan vi festade järnet...

Så va det tänkt...

Men den planen funkade ju inte eftersom knoddarna va sjuka.

Plan B va att pappa skulle vabba och va hemma med barnen hela dagen funkade inte heller eftersom han också blev sjuk...

Jag åkte istället själv på disputationen, drack ingen champagne utan åkte hem och sov ett par timmar eftersom jag också hade blivit förkyld...grrr! Stackars Atte fick va hemma med barnen... Men sen kom vår räddning! MAMMA! Hon kom direkt efter jobbet och tog hand om illbattingarna. Stekte blodpudding och åt ostbågar och kollade på barnfilm medan vi satt på trerätters middag med en massa trevliga människor! :O) HÄRLIGT!

Jag hamnade perfekt placerad bredvid en trevlig långhårig kille som spelade i band och mitt emot en av mina gamla pluggkompisar som jag inte träffat på länge! Perfekt! :O) Middagen va god, talen va bra och kompis J som doktorerade var underbart vacker och strålade hela kvällen! :O)

Det bästa talet var när kompis Js man L skulle hålla tal. Det var några som höll tal innan honom tex oponenten, Js chef, en dam som hon skrivit en artikel tillsammans med som rest ända från Island...alla mycket bra tal. Men nu va det Ls tur. Alla höll andan eftersom L inte är tal-typen och allt kan hända när han sätter igång. Speciellt efter ett par öl! Han ställer sig upp, sveper undan vackra Js lockiga hår, tittar henne i ögonen och säger: -Nu ska jag säga ett par ord om vårt underbara partnerskap...J glittrar ännu mer..... Det är knäpptyst i salen...

-Jag är KÅT, GLAD och TACKSAM!

Sen sätter han sig ner! Församlingen höll på att dö av skratt!!! Nu va den riktiga festen igång!!!! Ha ha ha! :O)

Vi festade på till 0.30 sen va jag helt slut, hade ont i huvudet hela kvällen.... När vi kom hem gjorde vi äggmackor och drack en massa vatten. Det hade gått jättebra för mamma med grabbarna fast hon va själv. Det va skönt! :O) Då kanske hon vågar ställa upp fler gånger!

Idag va vi alla fyra i centrum. Jag sprang omkring och provade brillor på alla ställen som fanns. Så nu har jag ett par favoriter. Det känns lite spännande faktiskt! Hi hi! Men skönt att jag bara behöver ha dem på jobbet. Ingen heltidsglasögonorm alltså!

Nu ska jag kolla på min inspelade såpa, najs!

Tjingeling!


RSS 2.0