Innebandy....

Har varit och spelat innebandy med jobbet idag...puh!

Faan va duktigt...

Faan va trött jag är....

Puh...................................................

Jag va inte på Metallica!

Jag va INTE på Metallica igår....riktigt trist. Har lite ångest! Men vi har så jäkla svårt att få barnvakt. Ingen som ringer och ber att få ta hand om våra barn direkt...vi måste alltid muta bort dem....

Men Atte började festa redan vid 13 igår och hade två kompisar över så jag fick en trevlig dag iallafall! Barnen va lite sega så de var snälla och tog det lugnt och tittade på film. Sen när Atte och kompisarna drog blev de helt vilda så det va svårt att få dem i säng!

Men vid 24 (tror jag) kom Atte och kompis A hem och festade vidare! Då tog jag också ett par öl och försökte glömma att jag inte varit på Metallica och att jag skulle upp vid 6 morgonen efter eftersom lilla H brukar vakna då.... Det gick bra att förtränga så vi satt uppe och spelade kort, snackade skit och drack öl till fyra..... kvart över 6 vaknade Hugo....oj då! Vid 9 väckte jag Atte och jag fick somna om! Skönt!

Kompis A (som är 20 år!) vaknade vid 13!!!!!! Det kändes som att S och H hade fått en storebror som låg och sov i källaren! Ha ha ha! :O)

Idag är det lite seeeeegt....men mysigt att bara mysa med grabbarna och kolla på film.

I torsdags va jag ju på Debaser med mamma och kollade på "The Zombies" Helt sjukt bra!!!!! Hade inga som helst förväntningar och gick därifrån med ett leende! Det var de som skrev "God gave rock n roll to you", koolt att mamma lyssnar på ett sånt band! :O) Senast de spelade i Sverige var 45 år sedan!!!!! Koola gubbar!

I fredags va jag på teater med ett gäng från jobbet. Vi åt först på Bröderna Olsson och sen va det Boulevardteatern och kollade på Benny Haag och Pontus....nånting! "Benny som hatar Pontus" heter föreställningen. Jättebra, jag skrattade jättemycket! Speciellt när den ena skådespelaren bad mig spotta ut tuggummit och sedan stoppade in det i sin egen mun! Ha ha ha! Jag vek mig av skratt!

Nä nu ska jag kolla på Bolt med S och H! Myyyyys! :O)

Tuu di luu

8 timmar....svisch!

Jag älskar mitt jobb! 8 timmar går så snabbt! Jag har ju roligt nästan hela tiden! :O)

Nu måste jag samla ihop alla killar till middagen!

Tuu di luu för nu

Guldstjärna till mig!

Fick guldstjärna hos Viktväktarna idag! Nu är min tid som pointsräknare SLUT! Underbart! Jag har lyckats hålla min målvikt (+-2kg) i 12 veckor!!! :O)

Fattar inte hur eftersom jag bara den senaste veckan ätit både pizza och varit ute och druckit massa öl! Ja ja! Min kropp trivs med att se ut så här! Skönt!

Nu ska jag åka och handla.....godis kanske?

Nä, bäst att inte utmana ödet...

Tuu di luu

Utekväll!

Eftersom Atte fyllde år i tisdags va vi ute igår. Det va skitskoj! Hade skarapat ihop 8 pers (som inte skulle på Judas Priest) och vi käkade på Bröderna Olsson. SÅ GOTT! Jag älskar Bröderna Olsson! Jag åt som vanligt de vegetariska nudlarna med Halloumi. MUUUUMS! Man luktar INTE gott idag. För ovanlighetens skull drack jag öl hela kvällen. Annars brukar jag mest dricka vin och cider. Men en drink drack jag!! Och den får jag inte glömma. Äntligen fick jag min PUCKO-drink. Jag har länge tänkt köpa en men aldrig kommit till skott. Jag tog en med After Eightsmak och med grädde på toppen! Så gott! :O) MUMS!

En överraskning va att en kompis fru sjöng i ett band som skulle spela. De spelade gamla Soulklassiker och va skitbra! Man blev på riktigt gott humör! SWANK hette de. Värt att kolla in! :O)

Efter Judas Priest hade spelat klart drällde det in en massa polare och det blev en toppenkväll. Atte höll på att få en smocka av en tjej som undrade vem i helvete han stod och pussade på för Ellinor har ju inte sån frissa.....men det hade jag ju! Alla har inte sett mig i hockeyfrillan än! Ha ha ha!

Härligt att träffa alla gamla vänner! :O)

När Bröderna O stände gick vi vidare till nåt nytt Rock-hak där alla skulle vara typ 18....och det stämde! Men medan Atte och en polare stod och snackade så spelade jag lite Black Jack! Det va SÅ längesen så det gick lite trögt med huvudräkningen men det gick bra. Gick dit med en hundring och när jag va klar cashade jag in 130kr! Jippi!

Blev även stött på av en 18-åring så det kändes bra! Än ser man inte för gammal ut! Ha ha ha! Jag får ju fortfarande visa leg på systemet så han trodde säkert vi va jämngamla! :O)

Sen hände det en sjuk grej. En av 18-åringarna kom fram till Atte och hans kompis S och kände igen dem från den gamla Necrophobic-tiden. Han gick fram och påstod att Atte hade sjungit och S hade selat bas på första demon....va han ens född då???? Kool grej! Skulle inte blivit förvånad om hhan hade velat ha deras autograf! Hi hi!

Idag blev det promenad med mina föräldrar (som va barnvakt i natt) i solen ner till pizzerian. Vi åt de underbara mackorna med sallad och dressing i och sen gick vi till änderna i Magelungen och matade dem med pizzakanterna från stora S pizza. Mysigt!

Nu e jag SÅ trött....har bara sovit tre timmar i natt....puh! Men fan va kul vi hade!

Tuu di luu!

RSS 2.0