Svensexa

Igår va jag på svensexa. Jag och grabbarna på jobbet åkte gocart, käkade god mat och va på sunkhakspub! Riktigt trevligt! :)

Idag e jag trött! Och har träningsvärk i armarna av gocarten! Shit va kul det va!

Mera mera mera!


Psykbryt och Thåström

Nu mår jag lite bättre men är otroligt seeeg.... lyckades iallafall få iväg barnen till dagis utan totalt psykbryt! Bara konstanta svettningar av att hela tiden ha svar på tal och förklara förklara förklara. Stora S har tydligen fått nån nu slags ny trots. Millimeterrättvisa ska det va! Om H får sitta på femte trappsteget när jag sätter på honom skorna så ska S också få sitta där... Men jag ska inte behöva sätta på honom skorna, det ska han klara själv! Och han klarar det själv! Men om H får hjälp så ska han också få hjälp.....allt ska va exakt lika...

HHHJÄÄÄÄLP!

Ja ja...nu kan jag slappa ända till 4 då jag ska hämta dem. Atte drog vid 6 och kommer inte hem förrän sent i natt. Han ska till grönan med jobbet ikväll. Hoppas barnen är snälla när jag hämtar dem. Och att nattningen går bra ikväll.

Idag ska jag hämta min biljett till Thåström! Jag e så lycklig! Den 3:e juli ska jag fira min födelsedag med Thåströmkonsert! Jippi! Han spelar med Anna Ternheim och Freddie Wadling! Kan det bli bättre? Hoppas på fint väder bara! :O)

Tuu  di luu

Joakim Thåström i Imperiet.

Stefan Sundström och Bongo Brains

Shit va jobbigt med feber.... Jag känner mig helt klubbad! Är hemma från jobbet idag...trist!

Kolla på TV...det är det enda jag orkar. Men det verkar inte finnas nåt kul att titta på alls... Fast när jag slog på TV4 MorgonTV så va Stefan Sundström där!!! Jippi! Min IDOL! Dessutom sjöng han om Dalarna, bästa stället på jorden! Vilken bra kombination! :O)

Stefan Sundström och Bongo Brains



Värt att kolla upp! Kanske nästa skivinköp!

Tuu di luu

Sjuk...?

Kände mig lite skum i kroppen här efter middagen. Sa till Atte att jag kände mig sliten. Fryser och är öm i kroppen...

Jag tog precis tempen med ungarnas örontermometer...jag har FEBER! Det va längesen...

Nu kommer jag ihåg hur det känns....

Ska nog Vabba mig själv imorrn... :(

Buu huu


TBE

Nu är vi skyddade allihop...utom Atte. Mot TBE alltså. Jag , stora S och lilla H tog andra sprutan idag. S va jätteduktig. Han sa inte ett pip, han kom ihåg från förra gången att det inte gjorde ont. Sen läste han hela bokstavsskylten för synundersökningar medan vi andra fick sprutan. Sjuksystrarna blev impade!

Atte var tvungen att få specialspruta på ett annat specialställe eftersom han inte tål ägg. Han skulle kunna dö annars...dumt att chansa!

Sen fick barnen klubbor! :O)

Nu kan fästingarna komma!!!!!

Tuu di luu


Den här är till dig Martin! :)





































Martin spelade i Necrophobic 1993-2000.

Necrophobic nu!

Det har smugit in sig ett fel på bloggen och jag har fått ett klagomål från en kär uppmärksam vän och som dessutom är gammal medlem i Necrophobic. Jag la ju in en bild på dem och skrev att det va en bild från nu...på bilden va ju inte Alex med...sorry!

Här komemr en ny NY bild! :O)



Är alla grabbarna med? Jag tror det! :O)

Idag är jag hemma med S....han har fått feber igen...trist! Det enda vi har planerat i helgen är att fira nationaldagen i Farsta och bygga ny vägg mellan grannen och oss. Hoppas det inte regnar! Hoppas alla är friska efter helgen.

Ikväll ska jag på tjejmiddag med mina gamla jobbartjejer från Ericsson. Det ska bli kul! Det trista är att hon som har middagen bor så långt bort. Jag tar bilen...inget vin! Men hellre sitter jag och snackar skit sent sent sent än att dricka vin och sedan traggla från den ena förorten  till den andra... God mat blir det ju! Lax!

Nu ska jag koka te och bjuda S på choklad! Då blir han nog frisk, snabbt!

Tuu di luu

Fest x4

Shit...jag har festat mer på fem dagar än vad jag brukar göra på en hel månad...

Torsdag: Cedergrenska tornet med jobbet. Började med champagne kl 13, fortsatte med trerätters fin middag, slutade med öl så söders höjder!

Fredag: Releaseparty för kompisarna i Necrophobic som släppt ny skiva! MASSOR av kompisar kom till Sjätte tunnan i Gamla stan för att fira! Jag, Atte och komps L var ute och käkade innan. :O) En höjdarkväll! Kom hem 2.30...

Lördag: Möhippa hela dagen! Började med rosévin till lunch och avslutade kvällen med öl på Tacobåten Vindhem. Där emellen va det lite vin och annat... Ett tokbra coverband spelade på kvällen! Jag dansade! (Händer inte så ofta)

Söndag: Vilodag!

Måndag: Avslutning för innebandyn på en av grabbarnas båt. Det dracks mycket öl...men jag va duktig och drack bara coca cola. Mat blev det också! Riktigt myyysigt! :O)

Party party! :O)

Idag hände nåt lustigt! Jag och Atte stod utanför videobutiken. Atte smet in och jag väntade med barnen utanför. Då ser jag lite längre bort att en kille kommer bärandes på en hel back med vinylskivor....och går in i ett SOPRUM!!! Jag sprang in efter Atte och ropade att han skulle springa efter killen med skivorna. Det gjorde han givetvis och är nu ny ägare till 7 gamla hårdrocksplattor! Ett riktigt kap! Hur kan man slänga gamla skivor??? Konstigt... Tur att jag såg honom!

Nu ska vi kolla på "Låt den rätte komma in"

Shit...jag kommer inte kunna sova i natt...

Tuu di luu

Photo
Necrophobic nu



Gammal bild på Necrophobic när Atte va med.

RSS 2.0