Luuuugnet har lagt sig....

Luuugnet har lagt sig över huset.....barnen sover, Atte är i studion och mixar och jag ska kolla på TV.

Har redan baljat i mig två stora koppar med te. Jag blir alltid så hungrig när jag nattat barnen....varför? Va tvungen att dricka massa gott te och äta Finn Crisp...jag kan äta hur många som helst...men jag måste va duktig nu. Gick ju ner 7kg i höstas...nu lägger jag på mig igen...inte bra! Jag kommer bli så arg på mig själv när jag ska dra på mig baddräkten i sommar!

Förresten måste jag köpa en ny...inte kul att prova baddräkter med några extra kilon runt midjan...och blek!
Nä, usch va neggo jag blev nu!

På fredag ska jag och Atte UT! :O) Har fixat barnvakt så då blir det releaseparty! Jippi! Första ska vi ut med goda vänner och käka (oj då!) och sedan blir det raj raj! Kuuul!

Tur att jag målat naglarna lila så att jag e snygg! Jag ska ju ut på torsdag också. Då är det först vårlunch med jobbet och sedan utgång på kvällen. Hoppas många följer med för då blir det riktigt kul! Vårlunchen är fortfarande hemlig men förra året va det på ett fint slott så jag hoppas på nåt liknande!

Nä, nu vänrtar Philip och Fredrik som jag spelat in. Gynning ska tydligen va med! Jag gillar henne!

Tu di luu














Äntligen hemma!

Äntligen hemma och lugnet har lagt sig...nästan...barnen har lite svårt att somna. Jag hör hur Atte får brotta ner dem lite då och då...dock inga skrik länge...

Vilken helg! Puh! Man säger ju att man åker till landet för att vila upp sig...men när brorsan och hans familj är där plus mina föräldrar blir det ett jäkla liv...puh! Men nu är vi hemma...

I torsdags va vi ju hemma hos Attes pappa också så det har verkligen varit en familjehelg....

Nu måste jag krascha i soffan och bara vara....

Shit, jag somnar nog snart...

Tuuu di luuu.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jon Blund

Landet

Nu är hela gänget på landet. Ska fira pappa som fyller år idag!

Barnen är galna
Mamma och pappa trötta
Alla ska ha samma leksak....
Det regnar ute!

Precis som vanligt, kaos! :O)

Man snart blir det jordgubbstårta och presentutdelning. Då ordnar nog allt upp sig....tror jag...he he!

Tuu di luu

Tårta

Sprang förbi en affär på söder förra helgen. Såg detta underbara halsband! JAG VILL HA! :O)

Kolla in cocoo.se. Massa roliga smycken!


Kalas!

Idag har vi varit på 61-årskalas hos svärfar. Det va riktigt trevligt....förutom att jag inte riktigt kan slappna av. Han bor uppe på ett berg och S älskar att klättra omkring....shit! man får springa efter nojig som man är...en vacker dag trillar han ner....och då trillar han LÅNGT!!!! Sen är inte svärfar den bästa på att plocka undan farliga saker...typ knivar, tändare, tvättmedel och dyra gamla föremål som kostar mycket och går sönder lätt!

Vi hade tagit med oss en massa filmer och tänkte att barnen kanske kunde sitta stilla nån timme...men icke...de satt kanske en minut...sen va det full rulle igen...

Men i det stora hela va det trevligt. Attes borsa M och hans tjej N följde med hem till oss och åt pizza efteråt. Jättetrevligt! :O) Jag ska bli faster i augusti! De sa få en knodd! Kuuul!

Nä, nu ska jag se på LOST! Vi har spelat in det senaste avsnittet.

Gonatt!

Josh Holloway spelar Sawyer i Lost. Foto: Stella Pictures

Necrophobic!

Har lyckats få barnvakt till Necrophobics releaseparty! YES!

Alla kommer va där, jag också! :O)

Jippi!

Ny skinnjacka!

Hittade en toksnygg skinnjacka på Carlings förra veckan! Den hade kostat 1799....nu 999kr men jag hade inga pengar kvar.... La undan den. Tog ett snack med Atte.... och förde över pengar från ett annat konto! Gick och köpte den dagen efter! :O)

Nu är jag SÅ FIN!!! :O) Och lycklig!

Tog cykeln till jobbet idag! Fin röd cykel, kool ny skinnjacka....och cykelhjälm....eeehhhh....finn ETT fel!

Hittade faktiskt en urdålig bild på exakt den jackan. Den låg ute på blocket.

Klicka för att se nästa bild

Tuu di luu

Premiär för grillen!

Igår va en Metall-Familj här och hjälpte oss att inviga grillen! Det va SÅ mysigt och trevligt! Synd bara att det var för kallt att sitta ute... Vi satt inne men det gick bra ändå. De har också två grabbar och barnen lekte jättebra! Det gillar vi, mer prat och öl till oss vuxna! :O)

Idag va det min tur att gå upp med barnen.... Lilla H vaknade 6.40....inte lika kul. men det verkar bli fint väder! :O) Då kanske jag kan ha mina nya röda träskor idag! Jippi!

Senaste inköpet jag gjort är en Filofax! Det va jättelängesen jag hade det. Men eftersom jag älskar skinn kunde jag inte motstå! Så underbart mjukt!!!! Köpte en liten variant så den går att transportera i handväskan, filofaxer brukar proppas fulla så de väger bly....

Kolla in bilden, helt svart!




Barnvakt!

Grannen lilla söta tjej är över och blir barnvaktad av oss. Vi har ätit pannkaka, kollat på Bolibompa och nu är det film. Det här går ju toppen! :O) Nu när ungarna är så stora barnvaktar de ju varandra. Perfekt när föräldrarna vill blogga.... ha hahhaa!

Det lät inte så bra va...?!

:O)

Tuu di luu

Deklaration och blått glitter

Idag när jag kom hem frågade Atte om jag hade dragit av mitt pensionssparande i deklarationen....det hade jag ju naturlligtvis INTE gjort...så även om jag varit så himla duktig och deklarerat för flera dagar sedan så fick jag sitta här med ÅNGEST framför datorn och ändra och bråka med mitt e-leg....skiiit! Grr...

Men jag gjorde iallafall ett skitsnyggt mål på innebandyn idag! Annars gick det rätt kasst...men men...

Nu ska jag måla naglarna med blått glitter, efter det kan man väl inte tjura... :O)

Bye!


Söndagsbesök

Idag har jag sått frön på tomten. Pyssligt värre! Hoppas det blir nåt! Kanske inte så fint som på bilderna nedan men nåt kanske det blir iallafall...hoppas jag!

Sen kom några kära vänner och deras tre barn. Vi startade med glass, jordgubbar, märäng, grädde och chokladsås! Sen lekte alla barnen jättebra tillsammans. Jag tror inte att nån grät på hela tiden! :O) Underbart! Det blev middag tillsammans också! Mums! Gott! Potatisrulle och fetaostkyckling! Och massa snack om livet och ingenting. Vi träffar dem alldeles för sällan!

Nu har lugnet lagt sig över huset...jag tror Atte har somnat med barnen. Jag ska dricka te och måla naglarna. Det är jag värd efter en sån här dag! Och kolla på nåt inspelat program! Myyys!

Imorgon är det måndag igen! Tur att jag ÄLSKAR mitt jobb....annars hade jag haft ångest nu!

Natti natt

               Lord Nelson: Krasse, Busk- - 'Tom Thumb'

Sooool och röda träskor!

Atte har gjort eljobb hos goda vänner idag. Jag satt på deras uteplats och "vaktade" barnen i SOOOLEN! Har säkert fått minst tre fräknar (brun blir jag ju inte...)

Är överlycklig över ett spontant inköp av röda träskor igår! Märket är "Inga from Sweden" Ha ha ha ha! Låter ju riktigt porrigt på något så oskyldigt som ett par träskor! :O) Dem kommer jag ha hela sommaren! De är så SKÖÖÖNA! Kolla, jag hittade en bild!

Träsko Sweetheart röd  i gruppen Träskor och Tofflor hos HouseofHedda.com (INGASWEETHEARTROD35r)

Nu är Atte ute och svirar med de andra papporna på gatan. De drog till Ballbreaker. Käka, sporta och dricka öl. de lär ju komma hem sent! Hoppas de får kul. Själv har jag lördagsmys med småkillarna!

Hoppas de somnar lagom till Robinson :)

Tuu di luu

RSS 2.0